Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

ΕΥΡΟΘΕΡΜ

Συνώνυμο της ποιότητας και της εμπιστοσύνης

Η Ευροθέρμ ΑΕΕΠ αναπτύσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο των πετρελαιοειδών στο νομό Αττικής με γνώμονα την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα και την ευελιξία, αντιμετωπίζοντας τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.
Image
0
Εμπειρία από το

Μία από τις 10

καλύτερες εταιρείες πετρελαίου στο Ν.Αττικής*

Ιδιόκτητος στόλος - Εγγυημένη ποιότητα

Η Ευροθέρμ ΑΕΕΠ διαθέτει ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων καθώς και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Εξυπηρετεί ένα ευρύτατο πελατολόγιο με συνέπεια στην ώρα παράδοσης και με πετρέλαιο θέρμανσης πάντα εγγυημένο από τα Ελληνικά διυλιστήρια. Αυτό αποτελεί και το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

* Έρευνες της Stat Bank μας κατατάσσουν μέσα στις 10 καλύτερες εταιρείες πετρελαίου θέρμανσης του νομού Αττικής.

ΕΥΡΟΘΕΡΜ

Η ιστορία μας

H Ευροθέρμ ιδρύθηκε το 1997 ως Ανώνυμη Εταιρεία με αντικείμενο την εμπορία πετρελαιοειδών, ως αποτέλεσμα της τριακονταετούς εμπειρίας μας στο χώρο πετρελαιοειδών.

Η εντυπωσιακή της ανάπτυξη οδήγησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, υπό την επωνυμία Ευροθέρμ ΑΕΕΠ, στη συνεργασία της με τη SHELL, της οποίας διετέλεσε επίσημος αντιπρόσωπος. Παράλληλα, ξεκίνησε την επέκτασή της, πέρα από την εμπορία ειδών πετρελαίου, στην αγορά της παροχής υπηρεσιών κτιρίων.

Η εδραίωση της εταιρίας στον πολύ ευαίσθητο αυτό κλάδο επετεύχθη με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και τις ασυναγώνιστες τιμές. Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της, την κατέστησε την πιο αξιόπιστη εταιρία στον κλάδο της, γεγονός που αποτυπώνεται στην εμπιστοσύνη των πελατών της.

Το όραμά μας

Το όραμα της Ευροθέρμ ΑΕΕΠ είναι να εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών στην Αττική, με ποικίλες δραστηριότητες γύρω από τον τομέα αυτό, κερδίζοντας μέσω της λειτουργίας της την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, για τη σοβαρότητα και την ανταγωνιστικότητά της. Μία επιχείρηση που προσφέρει στην ελληνική οικονομία, μία επιχείρηση στην οποία αξίζει κανείς να εργαστεί, μία επιχείρηση που δημιουργεί και κοιτάζει πάντοτε μπροστά.

Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

Αποστολή της είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν σε όσους επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τη λειτουργία της (συμμέτοχοι) με βάση τους άξονες Ανθρωπος, Κοινωνία, Περιβάλλον.